NOŽEM KRVNIČKI IZBO OCA, ŽENU I SINA: Dušan počinio zločin koji je ZGROZIO čitavu Jugoslaviju! Nakon MASAKRA se zabarikadirao u kući!

Autor:

Hronika

29.11.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne samo da do pomirenja nije došlo, već je Dušan u jednom trenutku udario Sanju, a kada je brat pokušao da ga smiri, naterao je njega, njegovu suprugu i ćerku da napuste kuću.

NOŽEM KRVNIČKI IZBO OCA, ŽENU I SINA: Dušan počinio zločin koji je ZGROZIO čitavu Jugoslaviju! Nakon MASAKRA se zabarikadirao u kući!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@glstelevizija

U Futogu u porodičnoj kući, u Ulici Rade Kondića 68, na današnji dan pre tačno 22 godine,Tada 39-godišnji Dušan Marijanac, zvani Pida, kuhinjskim nožem izmasakrirao je oca Dragonju (63), suprugu Sanju (35) i sina Milana (4), dok je majci Olgi (64) i drugom sinu Milošu (9) naneo više posekotina. Od stravičnog zločina Marijanac se nalazio na lečenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Sedamnaest godina kasnije, 2018. godine, Miloš Marijanac (26), mladić koji je kao dete preživeo očev masakr, i Milovan Marković (27) ranjeni su u pucnjavi na plaži Vok u Futogu,navodno u obračunu dve kriminalne grupe, koje su se, prema nezvaničnim informacijama, sukobile oko droge. Miloš je tada izrešetan po nogama, a policija je saopštila da je ranije hapšen zbog droge.

Tragedija se tog 29. novembra 2001. godine odigrala u delu kuće koji pripada Dušanovom bratu Milanu. Kako su tada ispričale  komšije, u Milanovoj dnevnoj sobi, oko 19 časova, okupile su se porodice oba brata, kako bi se izgladili nesporazumi koje su u braku imali Dušan i Sanja. U osnovi svega, kako su tvrdile njihove komšije posle zločina, bila je Dušanova patološka ljubomora, pa je čak sumnjao i da mali Milan nije njegovo dete.

Ne samo da do pomirenja nije došlo, već je Dušan u jednom trenutku udario Sanju, a kada je brat pokušao da ga smiri, naterao je njega, njegovu suprugu i ćerku da napuste kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading