SUTRA POČINJE PONOVLJENO SUĐENJE JASMINI ZA UBISTVO SUPRUGA: Kuhinjskim nožem presudila Miloradu!

Autor:

Hronika

28.11.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na početku suđenja, Bajovićeva je izjavila da je njen muž stalno pio i da je u takvom stanju redovno maltretirao nju i njihova tri sina.

SUTRA POČINJE PONOVLJENO SUĐENJE JASMINI ZA UBISTVO SUPRUGA: Kuhinjskim nožem presudila Miloradu!

Foto: facebook.com/printscreen

Jasmina Bajović ubila muža Milorada

Pred Višim sudom u Beogradu sutra počinje ponovljeno suđenje Jasmini B. (44), koja je prvostepeno osuđena na tri godine zatvora zbog ubistva supruga Milorada Bajovića (54). Sud je Bajovićevu osudio za ubistvo na mah, za šta je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Okrivljena je oglašena krivom što je u stanju bitno smanjenje uračunljivosti i jake razdraženosti, u koje je dovedena ne svojom krivicom već dugogodišnjim vređanjem i zlostavljanjem, uzela kuhinjski nož i ubola supruga u grudi, nanevši mu tešku povredu od koje je preminuo. Apelacioni sud je ocenio da Viši sud mora da navede radnje pokojnog koje su dovele do impulsivnog ponašanja okrivljene.

Na početku suđenja, Bajovićeva je izjavila da je njen muž stalno pio i da je u takvom stanju redovno maltretirao nju i njihova tri sina. Takođe je izjavila da je na dan ubistva njen muž došao pijan, provocirao je i udario par puta, nakon čega je ona uzela nož i ubola ga. Tvrdila je da je to mahinalno uradila i da nije imala nameru da ga ubije.

Interesantno je da sva trojica sinova nisu se pridružili krivičnom gonjenju i nisu istakli imovinsko-pravni zahtev, već su dolazili na svako suđenje kao podrška majci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading