SAVO MILOŠEVIĆ UDARIO NA HRVATE: Srbin rešio da im zada ozbiljan udarac

Autor:

Sport

19.10.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor BiH spreman na sve da ojača svoj tim.

SAVO MILOŠEVIĆ UDARIO NA HRVATE: Srbin rešio da im zada ozbiljan udarac

Foto: prinskrin

Savo Milošević - selektor BiH

Savi Miloševiću ne cvetaju ružena klupi fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine na koju je došao uz dosta bure. Portugal je pregazio njegov tim sa 5:0 za prvo poluvreme i posle ih poštedeo veće bruke, ali njega to nije poremetilo.

Umesto toga, nekadašnji napadač je rešio da pojača reprezentaciju na duže staze. Pokušava Milošević da ubedi mlade igrače da obuku dres BiH, a nakon Srbina Svetozara Markovića okrenuo se i Hrvatu Ivanu Šunjiću. Vezista iz Hrvatske nastupa za Birmingem u Čempionšipu, pa je Savo otišao u Englesku da bi ga nagovorio da zaigra za Bosnu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivan Šunjić (levo)

Šunjić je rođen u Zenici, igrao je za zagrebački Dinamo i tu se afirmisao kao trkač koji može da uradio veliki posao, uz nastupe u mlađim selekcijama Hrvatske. Prošle sezone je bio na pozajmici u berlinskoj Herti, ali je zbog problema sa nedisciplinom, oteran je sa treninga, je vraćen u Birmingem, koji ga je Dinamu platio 2019. godine čak osam miliona evra. On je od 2019. sakupio 145 nastupa u dresu Birmingema i postigao je šest golova uz tri asistencije.

Usput, Milošević će razgovarati i sa Anelom Ahmedhodžićem iz Šefild junajteda. On je imao sukob sa savezom, pa je Savo rešio da izgladi nesuglasice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading