BEZ STRAHA! Milošević: Napašćemo Portugal

Autor:

Sport

15.10.2023

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo u situaciji da pretimo, ali imamo nadu, rekao je Milošević

BEZ STRAHA! Milošević: Napašćemo Portugal

Foto: Starsport

 Fudbaleri Bosne i Hercegovine ugostiće u ponedeljak  uveče (20.45) Portugal u Zenici. Izabranike Save Miloševića bi samo pobeda u predstojećem duelu ostavila šanse za plasman na Evropsko prvenstvo. S druge strane, gosti su stigli rasterećeni pošto su već izborili plasman na šampionat Starog kontinenta. 

Selektor Bosne i Hercegovine istakao je pred meč da njegov tim neće izaći s belom zastavicom na teren. 

- Svako ima svoje planove, pa i mi. Nismo u situaciji da pretimo, ali imamo nadu. Sigurno ćemo dati sve od sebe i znamo da će biti jako teško, ali suština je pravi odnos od prvog do poslednjeg minuta koji nam treba u svakoj utakmici. Ako odradimo sve kako treba, onda će odlučivati detalji i siguran sam da nećemo imati strah - rekao je Milošević.

Takođe, on je poručio da ne želi ni remi. 

- Ne bih bio zadovoljan. Nama treba pobeda ako želimo da se plasiramo na Euro. Ne treba bežati od odgovornosti dok god postoje matematičke šanse. Možemo govoriti eventualno o dobroj ili lošoj igri, čak iako i izgubimo, a na nama je da damo sve od sebe - rekao je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading