PRVO OGLAŠAVANJE RADOVANA PANKOVA PO IZLASKU IZ ZATVORA: Evo ŠTA je rekao!

Autor:

Sport

07.10.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Legije iz Varšave Radovan Pankov oglasio se otvorenim pismom po dolasku u Poljsku, a nakon što je proveo noć u holadskom zatvoru

PRVO OGLAŠAVANJE RADOVANA PANKOVA PO IZLASKU IZ ZATVORA: Evo ŠTA je rekao!

Foto: www.profimedia.rs

Pankov je posle meča Legije protiv AZ Alkmara, optužen da je, zajedno sa saigračem, pretukao jednog radnika obezbeđenja.

Tom prilikom, pisali su tamošnji mediji, oni su mu slomili ruku u predelu lakta i zbog toga su zadržani u pritvoru gotovo 24 sata.

U celu priču uključile su se i Vlade Republike Poljske i Holandije, zbog kojih se Pankov oglasio po dolasku u Varšavu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Radovan Pankov

 

- Želim da se zahvalim svim Legionarima, ljudima iz kluba i našem hrabrom i ponosnom vlasniku i predsedniku Darijušu Mioduskom. Sada sam još srećniji što sam izabrao ovaj klub, jer promoviše iste vrednosti koje ja propagiram: čast, dostojanstvo, ponos i porodicu.

Želim da se posebno zahvalim premijeru Republike Poljske Mateušu Moravjeckom, koji je stao iza nas i pokazao da je hrabar, častan i drag čovek, kao i svi Poljaci koji uspešno sebe predstavljaju širom sveta. Sve do juče imao sam jednu kuću, onu u Srbiji, ali od sada smatram Varšavu i Poljsku mojim drugim domom. Moja porodica i ja ovo nikada nećemo zaboraviti - napisao je Radovan Pankov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=U9YWgwSvMf

Komentari (0)

Loading