MILIJAŠ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Borimo se za nokaut fazu!

Autor:

Sport

04.10.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli omladinci napravili veliki rezultat.

MILIJAŠ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Borimo se za nokaut fazu!

Foto: FK Crvena zvezda

Nenad Milijaš

Savladali su omladinci Crvene zvezde ekipu Jang Bojsa u okviru drugog kola grupne faze Omladinske Lige šampiona rezultatom 2:1, a ponosan na svoje izabranike posle meča bio je Nenad Milijaš.

Zaista lepi utisci posle teške utakmice. Srećan sam zbog igrača koji su uz ovakvu partiju došli do pobede. Čitavo prvo poluvreme nas nije hteo gol, iako smo imali šanse, na kraju su i oni imali priliku u finišu kada smo se odbranili. U nastavku smo verovali da možemo do pobede i zaista sam srećan zbog igrača, jer se videlo na svakom radovanju koliko im je stalo do trijumfa. Sada smo na tri boda, ima još da se igra, ali pobediti prvu utakmicu kod kuće, uz lepu atmosferu je veliko iskustvo. Video sam i da su Mančester i Lajpcig odigrali 1:1, tako da smo sada u još boljoj poziciji da se borimo - počeo je Milijaš.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Milijaš

Ponavlja strateg crveno-belih juniora da je ključ njihov napredak, te da jednog dana zaigraju za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona, ali za seniore.

Videćemo da li će ovo biti prekretnica sezone, ali je ključno da omladinci napreduju iz dana u dan i da postanu dobri ljudi i fudbaleri, te prvotimci Crvene zvezde. Ovakve utakmice su one koje ih uče kako se igra za Zvezdu, koji su zahtevi i želje navijača. Zaista lepo iskustvo i biće to sve dobro - zaključio je Milijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading