"BRAĐNIMA" NE MANJKA SAMOPOUZDANJA: Genk najjači u grupi, ali verujemo u sebe!

Autor:

Sport

04.10.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Čukaričkog Igor Matića optimista pred dolazak Genka u Leskovac u četvrtak u LK.

"BRAĐNIMA" NE MANJKA SAMOPOUZDANJA: Genk najjači u grupi, ali verujemo u sebe!

Foto: Starsport

Igor Matić

U okviru grupne faze Lige konferencija fudbaleri Čukaričkog u četvrtak od 21.00 u Leskovcu dočekaće Genk.

Trener "brđana" Igor Matić je pred ovaj meč istakao da je belgijski tim najbolji u grupi, ali da njegova ekipa veruje u sebe.

- Raduju me rezultati koje smo ostvarili u prethodnom periodu. Dobro radimo, rastemo, dobijamo na samopuzdanju i sve smo bolji. A, to mnogo znači u evropskim duelima. Meč protiv Crvene zvezda nam je bila prekretnica, takođe protiv Ferencvaroša smo ostavili dobar utisak, ali smo skupo platili pad koncentracije pred kraj prvog poluvremena. Potom je usledila najbolja utakmica od mog dolaska na klupu Čukaričkog protiv Spartaka - istakao je Matić za klupski sajt i dodao da se klub sa Banovog brda neće predavati u susretu protiv favorizovanog rivala:

- Genk je verovatno najbolja ekipa u grupi. Dobra, kvalitetna, brza, sposobna da se lako transformiše, tehnički odlična. Imaju brzinu u ofanzivnom delu tima. Favoriti su ne samo u ovoj utakmici, već na svakoj. Sa druge strane i mi idemo uzlaznom putanjom, uz dužno poštovanje rivalu, ali moramo da verujemo u sebe, da radimo na utakmici ono što smo vežbali - rekao je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading