SRBIMA NA CENTRU POZNATI ARBITRI: TSC-u sudi Francuz koji je bio KOBAN PO ZVEZDU, Čuki zapao Šveđanin

Autor:

Sport

03.10.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA delegirala delioce pravde za mečeve Lige Evrope i Lige konferencija.

SRBIMA NA CENTRU POZNATI ARBITRI: TSC-u sudi Francuz koji je bio KOBAN PO ZVEZDU, Čuki zapao Šveđanin

Foto: Starsport

Detalj sa meča Čukarički - TSC

Francuz Benoa Bastijen biće glavni sudija utakmice drugog kola grupe A Lige Evrope između TSC i Olimpijakosa, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Bastijen ima 40 godina, a od 2013. sudi pod znakom FIFA. On je u oktobru 2017. u Beogradu sudio meč Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala (0:1).

Bastijenu će pomagati sunarodnici Hikam Zakrani i Aurelijen Bertomije, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Rudija Bukea. U VAR sobi biće takođe Francuzi Benoa Milo i Nikola Dano.

Bastijen ima 40 godina, a od 2013. sudi pod znakom FIFA. On je u oktobru 2017. u Beogradu sudio meč Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala (0:1).

Utakmica između TSC-a i Olimpijakosa biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova u Bačkoj Topoli. TSC je u prvom kolu u gostima poražen od Vest Hema 3:1, dok je Olimpijakos na svom terenu izgubio od Frajburga 3:2.

U drugom meču drugog kola grupe A Lige Evrope u četvrtak od 18.45 časova sastaće se Frajburg i Vest Hem.

S druge strane, švedski arbitar Adam Ladebek biće glavni sudija utakmice drugog kola grupe F Lige konferencije između Čukaričkog i Genka, koja će se igrati u četvrtak od 21 čas.

Njegovi pomoćnici će biti sunarodnici Mehmet Kulum i Danijel Jang, dok će četvrti arbitar da bude Joakim Ostling. U VAR sobi biće Italijani Luka Paireto i Marko Sera.

Ladebek je ove godine sudio meč između Srbije i Italije (2:0) na Evropskom prvenstvu za kadete, a bio je i glavni arbitar u novembru 2021. na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Farskih ostrva (0:0) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za fudbalere uzrasta do 21. godine. Šveđanin je rođen 1992. godine, a na listi FIFA je od decembra 2020.

U ranijem terminu od 18.45 igraće meč drugog kola Lige Evrope TSC protiv Olimpijakosa, a glavni arbitar na tom meču biće Francuz Benoa Bastijen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading