UPUCAO SE U GLAVU ISPRED DRUGOVA I PREMINUO! Prijatelji se opraštaju od tragično nastradalog mladića: Pamtiće te cela Kama, bio si momčina prava! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.10.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji se oprostili od devetnaestogodišnjeg S.N. koji se upucao u glavu u Sremskoj Kamenici.

UPUCAO SE U GLAVU ISPRED DRUGOVA I PREMINUO! Prijatelji se opraštaju od tragično nastradalog mladića: Pamtiće te cela Kama, bio si momčina prava! (FOTO)

Foto: facebook

S.M.

Mladić S.N. (19) pronađen je krajem septembra u Sremnskoj Kamenici sa prostrelnom ranom u glavi, a njegova borba za život je trajala jedan dan, nažalost, preminuo je.

Od njega su se oprostili njegovi prijatelji, koji su razvili transparent na kom piše:

- Pamtiće te cela Kama, jer si bio drugar i momčina prava - napisali su oni.

 

 

Kako se nezvanično saznaje, on se ja još trojicom prijatelja vraćao sa koncerta i proslave slave mesta Male Gospojine, kada je, kako su ispričali njegovi drugovi, izvadio pištolj i ispalio sebi hitac u glavu.

Ispituje se da li je on želeo da pokaže hrabrost u takvom trenutku, pa je nehotice i opalio pištolj. Kada se upucao, pao je na pločnik, a njegovi prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomož i policiju. 

Prema pisanju medija, policija je ispitujući sve okolnosti ove tragedije i od njegovih prijatelja uzimala parafinske rukavice, te su tako utvrdili da niko od njih nije pucao u mladića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading