DONETA ZVANIČNA ODLUKA O KRIVICI JUTJUBERA JANKA: Tužilaštvo izdalo saopštenje!

Autor:

Zabava

04.10.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Janković Janko obavešten je o zvaničnoj odluci!

DONETA ZVANIČNA ODLUKA O KRIVICI JUTJUBERA JANKA: Tužilaštvo izdalo saopštenje!

Foto: instagram.com/stefan_jankovich

Stefan Janković Janko

Nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo krivičnu prijavu protiv poznatog jutjubera Stefana Jankovića Janka iz Vranja zbog držanja mladunčeta lava, čime je prekršen zakon o dobrobiti životinja, Prvo osnovno javno tužilaštvo saopštilo je da ipak nema zakonskog osnova za pokretanje krivične prijave protiv njega.

 

- Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je nakon dostavljanja Izveštaja o postupanju MUP RS, DP, PU za grad Beograd, UKP, odeljenje za suzbijanje privrednog kriminala, a po zahtevu za prikupljanje potrebnih obaveštenja ovog tužilaštva, našlo da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv Stefana Jankovića, imajući u vidu da je utvrđeno da je isti navedenu životinju držao isključivo za potrebe snimanja video zapisa i potom je vratio vlasniku, a protiv kog je podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu i od kog je oduzeta životinja koja predstavlja strogo zaštićenu životinjsku vrstu - navodi se u saopštenju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

 

Podsetimo, nakon što se vest pojavila u medijima, kao i video na Tiktou na kojem se vidi kako se jutjuber igra s lavom, Janković i njegova devojka su sve navode demantovali, uz objašnjenje o čemu se radi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading