SLAGAO DA SU GA PREBILI, ZVAO PROSTITUKU U STAN, ČUVA EGZOTIČNE ŽIVOTINJE: Evo ko je Stefan Janković protiv koga je podignuta krivična prijava (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

04.10.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski jutjuber ne prestaje da bude u centru skandala!

SLAGAO DA SU GA PREBILI, ZVAO PROSTITUKU U STAN, ČUVA EGZOTIČNE ŽIVOTINJE: Evo ko je Stefan Janković protiv koga je podignuta krivična prijava (FOTO)

Foto: instagram.com/stefan_jankovich

Stefan Janković Janko

Mladi jutjuber i influenser Stefan Janković, poznatiji u javnosti kao Janko, uspešan je kreator sadržaja koji se bavi vlogovanjem, izazovima i prank video snimcima koji su ga najviše proslavili, ali mu i neretko pravili probleme, što redovno prati 1,32 miliona korisnika.

Naime, Janković se nedavno našao u centru skandala kada je lažirao da je brutalno pretučen u Beogradu na vodi. On je najpre istakao u montiranom snimku da je zadobio teške telesne povrede, a da bi se onda iste večeri pojavio na jednom događaju u prestonici tvrdeći da je sve bila šala.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Stefan Janković instagram

Inače, ovakve grozne i neprimerene šale nisu ništa novo od kontroverznog jutjubera koji žanju javnosti privlači na još ogavniji način od nekih drugih predstavnika ovog medija. Svojevremeno je u svom stanu snimao klip i sa prostitutkom koju je pokušavao da ponizi, postavljajući niz neprijatnih pitanja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Stefan Janković Janko youtube

Podsećanja radi, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu podneta je krivična prijava protiv Stefana Jankovića, zbog držanje madunčeta lava čime je prekršen zakon o dobrobiti životninja. Kako se sumnja, u pitanju je ilegalno nabavljeno mladunče u svrhi zabave, da bi posle bilo napušteno. Inače, ovaj trend je ne samo poguban po živitinje već i opasan po ljude. Velike mačke su predatori i mogu ozbiljno povrediti ljude, često i sa fatalnim posledicama. Ne postoji ni jedan razlog zašto bi neko držao lava u kući sem da zadovolji svoj bolesni fetiš dokazivanja društvenog i finansijskog statusa i hvaljenja po društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

 

Međutim, ovo nije prvi put da Janko ima kontakt sa egzotičim životinjama. On je neretko na svom zvaničnom Instagram profilu objavljivao fotografije sa, u krajnju ruku, čudnim ljubimcima, te smo imali priliku da ga vidimo sa pitonom i raznim vrstama majmuna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiki

04.10.2023 12:29

Ajde majstore malo u zatvor.