POMAMA ZA DARKOM: Zvezdaši saleteli Miličića ispred Marakane (VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš je glavna zvezda u Ljutice Bogdana.

POMAMA ZA DARKOM: Zvezdaši saleteli Miličića ispred Marakane (VIDEO)

Foto: V. Zogović

Darko Miličić ispred Marakane pred meč Crvena zvezda - Jang Bojs

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Jang Bojs u utakmici drugog kola G grupe Lige šampiona. Meč na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 21 čas, a na licu mesta nalazi se izveštač portala Republika.rs.

Ispred Marakane se našao i nekadašnji drugi pik na NBA draftu Darko Miličić.

Bivši srpski košarkaš je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, a bio je i glavna atrakcija ispred Zapada našeg najvećeg stadiona.

Na našem portalu možete uživo pratiti meč Crvena zvezda - Jang Bojs.

Crvena zvezda - Jang Bojs

Crvena zvezda i Jang Bojs od 21 čas na beogradskoj Marakani igraju meč drugog kola G grupe Lige šampiona, a ulog je ogroman.

Prvaci Srbije i Švajcarske u taj duel ulaze bez bodova, pošto su u prvom kolu diživeli poraze. Od Zvezde je sa 3:1 na Etihadu bolji bio Mančester siti, dok su "mladi momci" u Bernu istim rezultatom izgubili od Lajpciga.

Sudeći po kvotama u kladionicama, Crvena zvezda je večeras blagi favorit, a isto se može reći i zahvaljujući poređenju timova na "Transfermarktu".

Takođe, i istorija je na strani srpskog kluba, pošto u četiri međusobna okršaja sa Jang Bojson i dalje ne zna za poraz. Crveno-beli i "mladi momci" su se prvi put sastali 2004. godine, kada je u dvomeču bilo 2:2 u Bernu i 3:0 u Beogradu, a potom i 15 leta kasnije, kada su oba susreta završena nerešeno (2:2 u Švajcarskoj, 1:1 u Srbiji).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading