BUKMEJKERI VERUJU ZVEZDI! Kladionice iznenada PROMENILE kvotu na crveno-bele!

Autor:

Sport

04.10.2023

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra večeras (21, TV Arena Sport P1, RTS 1) na stadionu "Rajko Mitić".

BUKMEJKERI VERUJU ZVEZDI! Kladionice iznenada PROMENILE kvotu na crveno-bele!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Jang Bojsa utakmicu drugog kola Lige šampiona. Pred izabranicima Baraka Bahara je imperativ pobede, buduući da su se s gostovanja evropskom prvaku Mančester sitiju (1:3) vratili praznih šaka.

Ujedno, duel s Švajcarcima mogao bi da odredi dalju sudbinu prvaka Superlige na međunarodnoj sceni, jer će u slučaju da Lajpcig opravda ulogu favorita i prođe dalje, srpski i klub iz Berna odlučivati o trećem mestu koje garantuje učešće u Ligi Evrope.

Za razliku od meča na "Etihadu" kada je bila potpuni autsajder prema kladionicama, bukmejkeri sada veruju Crvenoj zvezdi, pa kvota pada na Baharov tim nekoliko sati pre utakmice protiv Švajcaraca.

Foto: Starsport

 

Podsetimo, pre nekoliko dana  koeficijentna pobedu domaćina bila je 2,15,  konstantno pada, dok danas, na dan utakmice iznosi 2.05. Svetski bukmejkeri smatraju da je ekipa izraelskog stručnjaka bliža trijumfu u grotlu krcate Marakane, jer Švajcarce čeka rasprodat stadion i 50.000 navijača.

To praktično znači da kvota na Jang bojs neprekidno raste, nedavno je iznosila 3,1, a na dan utakmice 3,55. Koeficijent da će rezultat biti nerešen iznosi 3,85.

Utakmicu sa stadiona "Rajko Mitić" možete uživo da pratite na dve TV, RTS 1 i Arena Sport Premium 1. Početak je od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading