"ZVEZDI GRANDA" PROCURILE PRIVATNE FOTKE IZ TELEFONA: Imala VRELU AKCIJU sa ovim KOLEGOM na plaži, sve isplivalo na videlo!

Autor:

Zabava

04.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anastasija Ićurup objavila set provokativnih fotografija sa dečkom!

"ZVEZDI GRANDA" PROCURILE PRIVATNE FOTKE IZ TELEFONA: Imala VRELU AKCIJU sa ovim KOLEGOM na plaži, sve isplivalo na videlo!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Pevačica Anastasija Ićurup proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju ,,Zvezde Granda" otputovala je sa dečkom Reljom Despotovićem iz grupe Crni Cerak na romantično putovanje. 

Njih dvoje su otputovali na Sejšele, odakle vrlo često Anastasija objavljuje vruće fotografije. Ona je na Instagram profilu objavila niz provokativnim fotografija, a jedna je izazvala veliku pažnju. Naime, dok su se mazili na plaži, Anastasija je položila glavu na Reljine noge, te je on to ufotkao, a u prvom planu bila je njena pozamašna zadnjica. 

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, jer nisu navikli da Anastasija bude ovoliko opuštena, ali očigledno su njih dvoje dovoljno srećni zajedno, da nemaju problem da objave ovako vrele fotografije.

 

 

- "Najlepši se", "Anastasija šta je ovo, izgledaš kao bomba", "Hoćemo još ovakvih izdanja" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading