TRENER CRVENO-BELIH NEMA DILEMU! Ivanović: Spremni smo za prvi meč, nek proključa Arena

Autor:

Sport

04.10.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na startu Evrolige se sastaju sa Asvelom

TRENER CRVENO-BELIH NEMA DILEMU! Ivanović: Spremni smo za prvi meč, nek proključa Arena

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet počinju sutra uveče takmičenje u novoj sezoni Evrolige. Crveno-beli će u novoj sezoni startovati protiv Asvela (19.00, Sportklub 1) u Areni. 

Uoči prvog duela trener Crvene zvezde Duško Ivanović je poručio. 

- Napravili smo skup dobrih igrača koji tek treba da bude dobra ekipa i naša očekivanja su uvek najveća. Ovo je za nas možda najopasnija i najteža utakmica jer je prva, svi očekuju da dobijemo, igrači imaju podršku i još će energiju da im da publika. Treba da se uskladimo da ne izgorimo. Iskusni smo da možemo da odigramo koncentrisano 40 minuta - poručio je Ivanović.

Crvena zvezda se sastala sa Asvelom u pripremnom periodu, a Ivanović je istakao da sad očekuje totalno drugačiji meč.

- Nije bilo sakrivanja ni sa naše ni sa njihove strane, ali nismo bili kompletni. Nisu igrali glavni igrači De Kolo i Lovernj i sada se kod njih sve vrti oko toga, oni su sa njima i bez njih dve različite ekipe. Poraz Asvela u prvenstvu? Nismo previše razmišljali o toj utakmici nisu igrali De Kolo, Kaudi, kao i još neki igrači, verovatno su se više spremali za našu utakmicu i to neće da nas zavara. Dolaze da daju maksimumalno spremni - zaključio je on.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading