CRVENO-BELI PUSTILI KARTE U PRODAJU: Na Asvel za 800 dinara!

Autor:

Sport

30.09.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet, nakon premijere u AdmiralBet ABA ligi, nedugo zatim očekuje start sezone i u Evroligi.

CRVENO-BELI PUSTILI KARTE U PRODAJU: Na Asvel za 800 dinara!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet, nakon subotnje premijere protiv Igokee u Laktašima u AdmiralBet ABA ligi, start sezone u Evroligi imaće u četvrtak kada ih u Beogradskoj areni očekuje duel sa Asvelom. Meč sa francuskim predstavnikom u eliti na programu je u četvrtak od 19 časova, a crveno-beli su odredili cene pojedinačnih karata.

Za utakmicu na kojoj se Zvezda Meridianbet posle deset godina vraća u najveću dvoranu u regionu vlada veliko interesovanje, što su navijači pokazali sjajnim odzivom i rekordnom kupovinom sezonskih karata. Podsećaju sa Kališa i da prodaja sezonskih karata koja važi za sve utakmice KK Crvena zvezda Meridianbet u takmičarskoj 2023/24 i dalje traje!

VAŽNA NAPOMENA: Svi kupci koju su petak kupili online sezonsku kartu za N400 (ili će to uraditi u narednim danima do prvog meča u Beogradu) zbog kratkog roka do prve utakmice protiv ASVEL-a, biće u mogućnosti da je preuzmu u četvrtak pred evroligašku premijeru u Beogradskoj Areni, od otvaranja blagajne (14 časova do početka utakmice), a ne dostavom na adresu kako je već istaknuto prilikom online kupovine.


Prodaja pojedinačnih karata za utakmice KK Crvena zvezda Meridianbet protiv ASVEL-a i Cedevita Olimpije (08.10.2023) počinje istovremeno u ponedeljak tačno u 10 časova i to po sledećim cenama:

Foto: KK Crvena zvezda

Cene karata

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading