PRETHODNIK IVANOVIĆA PRED DOLAZAK ZVEZDE MERIDIANBET! Oni su pravljeni za vrh Evrolige!

Autor:

Sport

29.09.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Igokee dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet u prvom kolu AdmiralBet ABA lige.

PRETHODNIK IVANOVIĆA PRED DOLAZAK ZVEZDE MERIDIANBET! Oni su pravljeni za vrh Evrolige!

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Trener košarkaša Igokee Vladimir Jovanović izjavio je, pred start nove sezone u regionalnom takmičenju, da o kvalitetu srpskog šampiona ne treba trošiti reči, ali je naglasio da i njegova ekipa ima svoje adute i ambicije.

- Počinje AdmiralBet ABA liga. Svi smo se uželeli zvanične košarke, tako da nas u prvom kolu čeka jedan od najtežih mogućih protivnika - ekipa Crvene zvezde Meridianbet koja je pravljena ne za vrh AdmiralBet ABA lige, već da ostvari svoje velike ambicije u i Evroligi - rekao je Jovanović i dodao:

- O njihovom individualnom i timskom kvalitetu ne trebamo trošiti reči, ali i mi imamo svoje adute i svoje ambicije, verujem u naš tim i ovo što smo radili do sad. Na ovoj i kao na svakoj sledećoj utakmici pokušaćemo da budemo pravi, da damo sve od sebe i da pokušamo da pobedimo - kaže bivši trener Zvezde Meridianbet.

Republika

Foto: twitter.com/KK Mega

Dragan Milosavljević u dresu Mege

Možda i najzvučnije ime u timu Igokee, nekadašnji reprezentativac Srbije i član Partizana Dragan Milosavljević, naveo je da su večiti rivali najveći favoriti za osvajanje AdmiralBet ABA lige i da njegovu ekipu sigurno čeka težak posao u predstojećoj utakmici.

- Igramo na domaćem terenu i na nama je da, bez nekog velikog pritiska, damo sve od sebe, da vidimo u ovom trenutku gde smo na početku sezone. Biće lepa utakmica, jer nalepše je igrati sa najboljim ekipama. Tražićemo svoje šanse kroz odbranu, skok i borbenost - istakao je Milosavljević.

Podsetimo, Vladimir Jovanović je bio trener crveno-belih do trenutka kada je smenjen zbog serije loših rezultata, a klub s Malog Kalemegdana je na njegovo mesto postavio aktuelnog šefa struke Duška Ivanovića.

Utakmica Igokea - Crvena zvezda Meridianbet igra se u subotu od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nesto poznati

29.09.2023 20:55

Zvezdas JOVANOVIC vec skida gace !