TO ŽELIM DA DOŽIVIM: NBA as jedva čeka da zaigra u Beogradu!

Autor: Tanjug

Sport

27.09.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kemba Voker se raduje mečevima sa srpskim velikanima u Areni.

TO ŽELIM DA DOŽIVIM: NBA as jedva čeka da zaigra u Beogradu!

Foto: Starsport/Tanjug/AP/Ilustracija

Kemba Voker, Delije i grobari u Areni

Košarkaš Monaka Kemba Voker izjavio je da jedva čeka utakmice u beogradskoj Štark areni protiv Partizana i Crvene zvezde Meridianbet.

Američki plejmejker je tokom leta pojačao Monako, nakon što je 12 sezona igrao u NBA ligi.

- To je nešto što zaista želim da doživim. Jedva čekam da zaigram u Areni. Čuo sam divne stvari o različitim sredinama, takođe i koliko su pojedina mesta "divlja". To je ono što najviše volim u ovoj igri i to predstavlja jednu od najvećih razlika između evropske košarke i NBA - izjavio je Voker za "Jurohups".

Dodaje da su mnogi uticali na njegovu odluku da dođe u Evropu.

- Dvojica mojih prijatelja koji su nekada igrali u Evroligi, Edgar Sosa i Džejms Feldin, rekli su mi najlepše moguće stvari o takmičenju. Ali, i drugi su uticali na mene da dođem. Svestan sam koliko je liga dobra, ne vrti se sve oko NBA. Evroliga je jedna od najboljih košarkaških liga na svetu, srećan sam što sam ovde. Odlično se provodim i definitivno je drugačije - zaključio je Voker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading