ATAMAN PONOVO PRETI SRBIMA: Turčin se sada nameračio na Partizan i Crvenu zvezdu Meridianbet

Autor:

Sport

27.09.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije nazivao teroristima kad je ubijen Marko Ivković Jagoda, napadao Micića, a sada udario na večite rivale.

ATAMAN PONOVO PRETI SRBIMA: Turčin se sada nameračio na Partizan i Crvenu zvezdu Meridianbet

Foto: Starsport

Trener Efesa Ergin Ataman

Ergin Ataman ne prestaje da udara po Srbima! Turski trener na klupi Panatinaikosa poznat je kao neko ko ne može da smisli naše košarkaše i naš narod.

Najpoznatiji izlivi besa bili su mu pre devet godina kada je navijače crveno-belih nazvao teroristima pokušavajući da huligane svog Galatasaraja opradva za ubistvo zvezdaša Marka Ivkovića Jagode u Istangubulu. Nastavio je Ataman posle da udara i po Vasiliju Miciću koji mu je doneo dve titule prvaka Evrope sa Efesom.

Međutim, trener PAO je sada uputio teške reči košarkašima Partizana i Crvene zvezde Meridianbet pred start nove sezone u Evroligi. Naime, on je poručio da "zeleni", koji su se silno pojačali, pa čak i igračima večitih rivala, napadaju trofej Evrolige, a za koji kakve takve šanse imaju i crno i crveno beli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

 

- Posle previše godina odsustva sa fajnal-fora i prošlogodišnjeg 17. mesta u Evroligi, veliki je izazov za sve da vratimo Panatinaikos na najveću scenu. To svi zaslužuju. Niko neće da sedi i čeka nas da pokažemo nešto za godinu ili dve, pre svega ja. Ovaj tim smo pravili da rezultat napravimo odmah. Da, imamo dosta novih igrača, ali završili smo pripreme, igrali utakmice u predsezoni i imamo još nekoliko dana do početka Evrolige - rekao je Ataman.

Prvi meč PAO će odigrati 6. oktobra a gostovaće mu najveći rival Olimpijakos.

- Jorgos Barcokas treba da se zabrine. On je jako dobar trener, jako ga poštujem, dobar mi je prijatelj. Verujem da će zauvek pamtiti kako je poražen od Efesa u polufinalu 2022, kada je Vasilije Micić pogodio onu trojku, a na sličan način je izgubio i prošlosezonsko finale od Reala. Da sam na njegovom mestu, bio bih nervozan da imam sebe za trenera protivničkog kluba. Barcokas treba da se zabrine - zaključio je Ataman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading