OVA TEMA ME NE ZANIMA, ZOVITE ALEKSANDRU: Slovenka Nikolić neće ni da čuje za trudnoću svoje ćerke i Filipa Cara!

Autor:

Zabava

27.09.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka pobednice Zadruge se oglasila povodom drugog stanja svoje ćerke i njene propale veze sa Filipom Carem!

OVA TEMA ME NE ZANIMA, ZOVITE ALEKSANDRU: Slovenka Nikolić neće ni da čuje za trudnoću svoje ćerke i Filipa Cara!

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", u blagoslovenom je stanju, saznaju domaći mediji. Naime, ona je zatrudnela sa doskorašnjim verenikom Filipom Carem, takođe bivšim zadrugarom, a da je u drugom stanju saznala je nedavno. Inače, u trećem je mesecu trudnoće, što je potvrdila putem medija i svakog Instagram profila. 

Povodom te situacije oglasila se njena majka, Slovenka Nikolić, za domaći medij, koja je bila jako škrta na rečima kad je u pitanju cela situacija i ondos njene ćerke sa Filipom. 

Ja to ne bih ništa komentarisala, čula sam da je trudna. Ne želim da pričam o tome, zovite Aleksandru pa sa njom pričate. Znate da uvek o svemu hoću da pričam, ali ova tema me sad ne zanima - rekla je Slovenka za Blic.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slovenka Nikolić, Filip Car iAleks Nikolić

Podsećamo, nakon što je odjeknula vest da je Aleks u drugom stanju na društvenoj mreži Instagram oglasila se Maja Marinković koja je odlučila da raskrinka Cara i svima otkrije da je iza leđa svoje trudne verenice bio u kontaktu sa njom, pisao joj, zvao i pravio ljubomorne scene. 

Ja nikad ovako nešto ne bih uradila, ali ne dozvoljavam da mene neko vređa, ponižava javno, omalovažava i uz to sve naziva lažljivicom, što ja nikad nisam bila. Ovo je samo realna slika i mali deo onoga što se između nas dešava, a plasira se totalno druga priča. Toliko o tome koliko Maja laže i koliko su to prave i iskrene ljubavi - poručila je Marinkovićeva putem svog Instagram profila nakon svih poruka koje je objavila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading