OGLASILA SE MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Slovenka progovorila o trudnoći svoje ćerke!

Autor:

Zabava

27.09.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka pobednice "Zadruge 6" progovorila o glasinama da joj je ćerka u drugom stanju.

OGLASILA SE MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Slovenka progovorila o trudnoći svoje ćerke!

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", u blagoslovenom je stanju, saznaju domaći mediji. Naime, ona je zatrudnela sa doskorašnjim verenikom Filipom Carem, takođe bivšim zadrugarom, a da je u drugom stanju saznala je nedavno. Inače, u trećem je mesecu trudnoće, a lepe vesti i dalje krije od najbližih.

Osećanja su joj, kako navodi izvor, pomešana. Srećna je, ali i uplašena, budući da je saznala da je trudna sa Carem tek nakon što su na buran način stavili tračku na veridbu i ona se iz njegove rodne Crikvenice vratila u Beograd.

Povodom te situacije oglasila se njena majka, Slovenka Nikolić, za domaći medij, koja kako kaže ne zna ništa o drugom stanju svoje mlađe ćerke. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slovenka Nikolić i Aleks Nikolić

- Ne znam ništa vezano za Sandrinu trudnoću, sve morate nju da pitate. Biću srećna ako je istina, biće onako kako Bog kaže - govorila je Slovenka za Pink.rs, pa otkrila kako se provela kod bnje u gostima, pre nekoliko dana i kako joj je uređen stan:

- Ponosna sam na moju ćerku, divno je dete. Uživala sam u gostima, pre nekoliko dana sam se vratila svojoj kući. Moj stan je sređen do perfekcije, svaki detalj je krojen po meri, to je moja oaza mira.

Podsećamo, danas je izvor blizak pobednici šeste sezone rijalitija za domaći medij rekao da je Aleks u drugom stanju i da je to sanzala nakon kraha ljubavi sa Carem. 

Republika

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/RTVPink

Slovenka, Aleks Nikolić i Filip Car

Istina je to što ste čuli, Aleks jeste trudna, samo nikom ne priča, dugo je razmišljala šta uopšte da radi i kako da se ponese u situaciji. Užasno joj je teško bilo, raskinula je sa Carem na onakav način, razočarana i povređena se vratila u Beograd i tek posle nekog vremena saznala da je trudna, da čeka baš njegovo dete - počinje priču izvor i nastavlja:

- U trećem je mesecu trudnoće, definitvno će da rodi. Sad i kada bi htela ne bi mogla da prekine trudnoću. Raduje je to što će postati majka, to je oduvek želela, o tome maštala i željno iščekivala taj dan, ali nije mogla ni da pretpostavi da će okolnosti biti baš ovakve - da čeka dete čoveka koji ju je povredio, sa kojim je prekinula svaki kontakt i sa kojim nije u vezi. Baš je zeznuta situacija, iskreno, nisam ni siguran da li mu je uopšte do sada rekla da će roditi njegovo dete. Negde se, čini mi se, u glavi već pomirila sa tim da će biti samohrana majka što je, složićete se, vrlo teško i izazovno. Videćemo šta će na kraju biti i kako će Car reagovati, šta će učiniti - zaključio je izvor za Pink.rs, a Aleksandra Nikolić do objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading