DETALJ KOJI JE ODUŠEVIO DELIJE! Košarkaš Zvezde Meridianbet SAZNAO da u Srbiji ima grad koji se zove kao on! Evo kako je REAGOVAO (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je vidno iznenađen na takvu koincidenciju.

DETALJ KOJI JE ODUŠEVIO DELIJE! Košarkaš Zvezde Meridianbet SAZNAO da u Srbiji ima grad koji se zove kao on! Evo kako je REAGOVAO (VIDEO)

Foto: KK Crvena zvezda

Adam Hanga

Šampion Srbije Crvena zvezda Meridianbet održao je u utorak medija dan Evrolige, na kojem su predstavljeni novi dresovi i izneti planovi u novoj sezoni.

Izabranici Duška Ivanovića takmičenje otvaraju u Laktašima 30. septembra, protiv Igokee, u prvom kolu AdmiralBet ABA lige, dok na evroligaškoj sceni startuju 5. oktobra pred svojim navijačima, a rival je francuski Asvel.

Za vreme davanja izjava košarkaša Zvezde Meridian, nastala je i jedna zanimljiva scena koja je oduševila sve navijače kluba sa Malog Kalemegdana. Junak cele priče bio je doskorašnji igrač Olimpije Milano, Šabaz Nejpir.

Novajlija u crveno-belom dresu je tokom razgovora s novinarima, saznao da u Srbiji postoji grad Šabac, koji se izgovara slično kao njegovo ime, da bi potezom posle toga oduševio sve zvezdaše.

Ćao svima, ovde Šabaz. Želeo bih da pozdravim sve navijače Crvene zvezde iz grada Šapca, od Šabaza - rekao je nasmejano Nejpir.

Ovaj detalj možete da pogledate u video prilogu. Podsetimo da je Amerikanac šest sezona igrao u najjačoj ligi na svetu.

Tokom boravka u NBA, nastupao je za Majami, Orlando Medžik, Šarlot Hornets, Portland, Bruklin Netse, Minesotu Timbervulvs i Vašington Vizardse, pre nego što se otisnuo u Evropu i branio boje Zenita i milanske Olimpije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading