DELIJE OGORČENE! Vildoza razočarao navijače Zvezde Meridianbet

Autor:

Sport

04.10.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vildozini odgovori nisu se svideli navijačima kluba sa Malog Kalemegdana

DELIJE OGORČENE! Vildoza razočarao navijače Zvezde Meridianbet

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Argentinski košarkaš Luka Vildoza izazvao je veliku bes kod delija. Crveno-beli su se doskoro kleli u iskusnog plejmejkera i čak donosili zastave Argentine u Pionir, a sad ga zasipaju drvljem i kamenjem. 

Razlog za netrpeljivost je izjava slavnog košarkaša na Medija deju Panatinaikosa. Naime, on je bio upitan koji će se timovi naći na fajnal-foru Evrolige u sezoni koja počinje sutra, a on je dao odgovor koji se nije svideo delijama. Pored Panatinaikosa, Real Madrida i Monaka, odlučio se za Partizan. 

I to nije bio njegov jedini greh, jer je naredno pitanje dobio ko pravi najbolju atmosferu u Evropi, a on je i tu istakao Partizan. 

Ovi odgovori veoma su zaboleli navijače Crvene zvezde Meridianbet, koji su ga čak i napali na društvenim mrežama, a uskoro su dobili i odgovor. 

- Neki to zovu ljubav, drugi realnost brate. Uvek sam iskren u svojim odgovorima - odgovorio je Vildoza. 

S druge strane, pristalice Partizana se naslađuju.

 - Navijao za KKP protiv Reala. Rekao da su Grobari najbolji navijači u Evropi. Rekao da će Partizan ići na F4. Usr** c****** sezonu zbog devojke. Luka ti si bre naš - napisao je jedan navijač Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
SVE NJIMA SMETA

05.10.2023 12:04

,,CIGANI" VILDOZA JE SAMO REALAN