DELIJE SKUPLJAJU NOVAC ZA UHAPŠENE SRBE NA KOSMETU, UZ JAKU PORUKU: "Sram nas bilo ako dopustimo da živimo normalno..."

Autor:

Sport

04.10.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras na Marakani akcija humanitarnog karaktera.

DELIJE SKUPLJAJU NOVAC ZA UHAPŠENE SRBE NA KOSMETU, UZ JAKU PORUKU: "Sram nas bilo ako dopustimo da živimo normalno..."

Foto: FK Crvena zvezda

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat protiv Jang Bojsa igraju izrazito bitan meč u Ligi šampiona, a navijači pripremaju spektakl.

Osim toga, popularne "delije" u meču drugog kola G grupe odlučili su da naprave humanitarnu akciju za pomoć Srbima na Kosmetu. U pitanju su uhapšeni sunarodnici sa severa naše okupirane pokrajine, koji su danima izloženi represiji albanskog okupatorskog režima.

- Danas će se na tribinama Marakana sakupljati pomoć za porodice braće koji su uhapšeni u herojskoj akciji u Banjskoj! Neka svako od nas odvoji koliko može za one koji su dali svoju slobodu za slobodu svih svojih sunarodnika dole, ali i svih nas ovde!  Jedan čovek je radio kao konobar, drugi je radio na pumpi, ostavili su žene i po dvoje male dece. Sram nas bilo sve ako dopustimo da živimo normalnim životima, a oni su svoje upropastili za ono u šta svi mi verujemo. Čisto da imamo svi u vidu, nije dovoljno samo da damo neki dinar, nego i da objasnimo ljudima okolo za šta se skuplja. Dajte da osvetlamo obraz Marakane večeras - navodi se u saopštenju Zvezdinih navijača.

Podsetimo, stradanje Srba na Kosovu i Metohiji ujedinilo je navijačke grupe širom naše zemlje. Ispred Hrama Svetog Save odali su počast nastradalim sunarodnicima, da bi nešto kasnije pomogli i finansijski. "Delije" i "grobari" tada su skupili izvesnu svotu novca, a potom su se akciji priključili i FK i KK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading