NISU SAMO KARAGER, ANRI I RIČARDS! Ni ovaj fudbalski as NIJE ZNAO da kaže Crvena zvezda! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.09.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propisno se obrukao pred milionima gledalaca.

NISU SAMO KARAGER, ANRI I RIČARDS! Ni ovaj fudbalski as NIJE ZNAO da kaže Crvena zvezda! (VIDEO)

Foto: instagram.com/ciroferrara_official

Ćiro Ferara

Pred utakmicu Mančester siti - Crvena zvezda, u prvom kolu Lige šampiona, koju je engleski i evropski prvak rešio u svoju korist preokretom 3:1, svojevrstan šou u studiju napravili su bivši fudbaleri Tjeri Anri, Džejmi Karager i Mika Ričards.

Već smo pisali kako su legendarni Francuz i tandem Engleza ispali smešni na TV ekranima, treba reći da nije prvi put kako proslavljeni asovi evropskog i svetskog fudbala muku muče kako bi uspeli da izgovore ime srpskog prvaka.

- Crvena cvezda - rekao je prvi Tjeri Anri, dok su onda pokušali Mika Ričards i Džejmi Karager.

- Savana savesta, cinevela sizda - uzalud su se trudili nekadašnji asovi Mančester sitija i Liverpula.

To je na svojoj koži pre dve godine osetio i legendarni Ćiro Ferara, nekad nezamenjivi član startne postave Juventusa, koji je tada u Nionu izvlačio kuglice na žrebu za Ligu Evrope.

Bio je Italijan specijalni gost UEFA i tom prilikom doneo sreću Zvezdi, svrstavši je u grupu s belgijskim Genkom, bundesligašem Hofenhajmom i češkim Liberecom.

Pošto je izvukao kuglicu sa imenom Crvene zvezde, Ferara je prasnuo u smeh, pošto ni on, ali ni ostali ljudi iz UEFA koji su vodili žreb, nisu uspeli tečno da izgovore ime najtrofejnijeg srpskog kluba, pa je njegova reakcija izazvala pažnju mnogih navijača crveno-belih na društvenim mrežama.

Sa druge strane, vlasnik Olimpijakosa Evangelos Marinakis nije imao probleme kada je grčki velikan u Ligi šampiona izvukao klub s Marakane, u konkurenciji minhenskog Bajerna i Totenhema. Umesto da se muči, prvi čovek Olija je izgovorio:

- Bajern je zaista vrhunski tim, poput Totenhema i naše braće iz Srbije - snašao se tada Marinakis, a u videu pogledajte kako je to izgledalo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading