NIJE ZABORAVIO CRVENO-BELE! Bivši napadač Zvezde gledao meč protiv Sitija i NAVIJAO za Baharov tim!

Autor:

Sport

20.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se nije proslavio na Marakani, prvak Srbije mu je ostao u lepom sećanju.

NIJE ZABORAVIO CRVENO-BELE! Bivši napadač Zvezde gledao meč protiv Sitija i NAVIJAO za Baharov tim!

Foto: Starsport

Milioni gledalaca pratili su meč Crvene zvezde na Etihadu protiv Mančester sitija, dok je na samom stadionu evropskog i šampiona Premijer lige tim Baraka Bahara imao podršku oko 2.000 najvatrenijih pristalica.

Uspeo je klub s Marakane da dođe do vođstva u finišu prvog poluvremena golom Osmana Bukarija, ali su "građani" preko dvostrukog strelca Hulijana Alvareza, pečat na trijumf Gvardiolinih izabranika stavio je Rodri postigavši treći pogodak za konačnih 3:1.

Ni najveći optimisti nisu verovali da Zvezda može i da postigne gol na Etihadu, a kamoli da na poluvreme ode s vođstvom! Ipak, bilo je onih koji jesu, a to su pokazali oduševljenjem kada je krilni fudbaler iz Gane pobegao odbrani Sitija i rutinski naterao brazilskog golmana da vadi loptu iz mreže.

Foto: Instagram/printscreen

 

Među onima koji su pomno pratili utakmicu Mančester siti - Crvena zvezda, bio je i bivši napadač crveno-belih Ohi Omoijunafo.

Norveški fudbaler je napustio Marakanu posle samo šest meseci, iako je golovima opravdao epitet pojačanja, ipak, nije se uklapao u zamisli tadašnjeg trenera Miloša Milojevića, pa se preselio u Dansku i potpisao za Brondbi.

Uprkos tome, Ohi je nastavio da prati svoj bivši klub, što je pokazao preko društvene mreže Instagram i kako je slavio gol Bukarija za vreme duela protiv Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading