ŠOKANTAN SNIMAK STRAVIČNE NESREĆE NA AUTO-PUTU: Minibus i automobil ZGNJEČENI između dva šlepera, PETORO MRTVIH (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

20.09.2023

13:11 >> 13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet osoba je poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak ujutro, u blizini Bukurešta, na autoputu A1. U udesu su čestvovala četiri vozila, uključujući dva kamiona. Povređene su još dve osobe, odnosno vozač kamiona i vozač automobila.

ŠOKANTAN SNIMAK STRAVIČNE NESREĆE NA AUTO-PUTU: Minibus i automobil ZGNJEČENI između dva šlepera, PETORO MRTVIH (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen digi24.ro

Rumunski portal digi.24.ro je objavio zastrašujući snimak , na kom se vidi trenutak užasnog udesa. 

Na snimku se vide četiri uključena vozila. Do nesreće je došlo kada je se jedan kamion zaustavio u zaustavnoj traci, a vozač izašao iz njega. Iza njega je bio minibus, u kome je poginulo pet osoba, kao i još jedan auto, dok se drugi šleper iz nepoznarih razloga bukvalno zabio u njih i izgnječio.

 

 

Ovo je još jedna u nizu saobraćajnih nesreća u Rumuniji. Na autoputu A1, između Bukurešta i Piteštija, u martu 2023. dogodila se je teška nesreća u kojoj je učestvovalo 10 vozila, od čega 5 kamiona. Nesreća se dogodila zbog gustog oblaka prašine koji je smanjio vidljivost. Poginulo je 6 ljudi, a 10 je poveđeno.

U avgustu 2023. kod Krajove je poginulo 5 ljudi, a 12 je povređeno.

Prema podacima rumunske policije, u Rumuniji je u 2022. godini zabeleženo 4.711 saobraćajnih nesreća u kojima je poginulo 1.634 ljudi, a 3.685 je povređeno. Rumunija ima jednu od najvećih stopa smrtnosti na putevima u Evropskoj uniji.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading