SIZDA, CINEVELA...! Proslavljeni asovi pokušavale da IZGOVORE ime Zvezde! Legendarni Anri "UMIRAO" od smeha! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.09.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli izgubili na gostovanju Mančester sitiju.

SIZDA, CINEVELA...! Proslavljeni asovi pokušavale da IZGOVORE ime Zvezde! Legendarni Anri "UMIRAO" od smeha! (VIDEO)

Foto: printscreen

Odigrano je prvo kolo Lige šampiona u grupama E, F, G i H, a fudbalski sladokusci imali su priliku da uživaju. Kako u golovima, tako i zabavi prilikom TV prenosa, naročito od onih koji "hleb zarađuju" kao voditelji.

Upravo su bivši legendarni fudbaleri Premijer lige, Tjeri Anri, Džejmi Karager i Mika Ričards imali priliku da se "upoznaju" s Crvenom zvezdom.

Izabranici Baraka Bahara sue u na premijeri G grupe najelitnijeg klupskog takmičenja igrali protiv Mančester sitija u Engleskoj, gde su poraženi sa 1:3 i to nakon što su vodili sa 1:0 na poluvremenu. Crveno-beli, međutim, nisu izdržali do samog kraja, kratko su imali vođstvo, jer su "građani" već početkom drugog poluvremena izjednačili, a potom stigi do potpunog preokreta.

Pred početak utakmice na Etihadu, na kanalu "Si-bi-es sport" su radili najavu okršaja Sitija i Zvezde, ali se domaćini nisu baš snalazili u izgovaranju imena, pogotovo jer su želeli da ga izgovore na srpskom jeziku.

Crvena cvezda - rekao je prvi Tjeri Anri, dok su onda pokušali Mika Ričards i Džejmi Karager.

- Savana savesta, cinevela sizda - uzalud su se trudili nekadašnji asovi Mančester sitija i Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading