PARTIZAN U VELIKOM PROBLEMU! Stigla TUŽBA u Humsku zbog OVOG igrača!

Autor:

Sport

20.09.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u nezavidnoj situaciji.

PARTIZAN U VELIKOM PROBLEMU! Stigla TUŽBA u Humsku zbog OVOG igrača!

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović, Svetozar Marković i Nemanja Nikolić

Izgledalo je da su problemi u Partizanu polako sanirani, međutim, posle afere oko duga za struju i isključenja iste tokom leta, sada je usledio novi šok!

Crno-belima je stigla tužba s Kipra, pošto je Apolon iz Limasola presavio tabak, odnosno, pred sudom i organima FIFA zahteva da se što pre izmire dugovanja za golmana Aleksandra Jovanovića.

"Parni valjak" nije u predviđenom roku uplatio prvu ratu obeštećenja za nekadašnjeg čuvara mreže Nišlija i junaka eliminacije Sabaha iz Azerbejdžana u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Mnogo veća bruka Partizana je što pomenuta rata iznosi samo 50.000 evra, a klub iz Humske nije mogao ni to da plati! Suludo je pomisliti, a kamoli potvrditi, da višestruki šampion Srbije nema toliko novca u kasi ili je lenjost vrhuške u pitanju, no u svakom slučaju mediji na Kipru prenose da je FIFA već reagovala i zabranila crno-belima registrovanje pojačanja, dok se ne isplate dugovanja.

Republika

Foto: Starsport

 

Sada je Partizan dobio novi krajnji rok do kojeg mora da uplati novac Kipranima, a to je 31. oktobar, pa ako ni tada to ne učini, uslediće mnogo drastičnije kazne.

Podsetimo, Aleksandar Jovanović je ovog leta došao u Partizan iz Apolona i dokazao se, uz Mateusa Saldanju, jedino pojačanje koje je od prve utakmice opravdalo očekivanja. Kako je preneto prilikom njegovog dolaska, kompletan transfer trebalo je da košta 450.000 evra.

Međutim, ni uvodne rate od 50.000 evra još nema na računu kiparskog kluba. A, gde je ostalih devet...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DOKLE KRIMOS UDARA NISKE UDARE

20.09.2023 11:36

Ko ce da KAZNI VAZURU ! To je NJEGOVO delo . On nam NISTI klub !