KRIMINALCI U HUMSKOJ: Pale teške reči zbog dešavanja u Partizanu

Autor:

Sport

18.09.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštra osuda onih koji nisu pravi navijači crno-belih.

KRIMINALCI U HUMSKOJ: Pale teške reči zbog dešavanja u Partizanu

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnik posle preokreta sa 3:2, ali spasavanje sva tri boda u Humskoj posle zaostatka od 0:2 nije ono što je podiglo najviše prašine na stadionu crno-belih. To je zasluga određenih navijača "parnog valjka", ili bar onih koji tvrde da vole klub, a koji su u želji da oteraju aktuelno rukovodstvo spremni na sve.

Tako su u loži na stadionu osvanule poruke "Uprava napolje" ispisane sprejem, a mogli su ih videti svi koji su se u nedelju uveče našli na stadionu. Ovaj čin dotakao je čelnike Partizana, pa je klub danas izdao veoma oštro saopštenje u kojem nisu birane reči da se osudi ono što se desilo. Saopštenje prenosimo u celosti:

 

 

- Fudbalski klub Partizan obaveštava javnost da je u nedelju, 17.septembra, između 4.10 do 4.30 časova ujutru došlo do oštećenja imovine Fudbalskog kluba 'Partizan', u centralnoj loži stadiona. Ovaj nezapamćeni čin vandalizma nije učinjen od strane partizanovaca, koji vole svoj klub i stadion na kome voljeni klub igra, već od strane pripadnika manje organizovane kriminalne grupe.

Oštećenje imovine je zabeleženo na snimcima sa video nadzora, kojima je čitav kompleks stadiona pokriven, a na snimcima je vidljivo da su tri nepoznata muška lica i jedno žensko lice ušla na stadion i izvršili oštećenje centralne lože.

Snimci sa video nadzora su dostavljeni nadležnim državnim organima, koji će verujemo vrlo brzo identifikovati počinioce i preduzeti sve zakonom predviđene mere - stoji u saopštenju crno-belih

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading