ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Bivši kapiten Partizana ponovo u Srbiji! Superligaš aktivirao novu "BOMBU"!

Autor:

Sport

18.09.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre bivšeg kapitena crno-belih doveden Adem Ljajić.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Bivši kapiten Partizana ponovo u Srbiji! Superligaš aktivirao novu "BOMBU"!

Foto: Starsport

Marko Šćepović

Ne zaustavlja se Novi Pazar, kada je reč o dovođenju bivših igrača Partizana!

Posle Sejdube Sume i nekadašnjeg reprezentativca Adema Ljajića, koji je doneo pobedu plavo-belima sjajnim golom protiv Napretka, dres tima sa Jošanice zadužio je i svojevremeni kapiten "parnog valjka" Marko Šćepović!

Iskusni napadač je postigao dogovor s Pazarcima da do kraja godine nastupa u ovom klubu, koji ne prestaje da iznenađuje kada se radi o dovođenju "bombastičnih" pojačanja!

Šćepović je kraj Jošanice stigao iz španskog trećeligaša Luga, a prethodno je igrao dve sezone za kiparsku Omoniju.

 

 

- Stigao je novi bombastični napadač, Marko Šćepović (191cm), u FK Novi Pazar! Ovaj momak, poznat po svojim golgeterskim veštinama, dolazi pravo iz Španije, tačnije FC Luga, da osvoji srca naših navijača. Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske, Srbije, Mađarske, Grčke i Kipra, i sa nekoliko šampionskih titula u svojoj torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali - stoji u objavi Novog Pazara na društvenim mrežama.

Podsećaju Pazarci da je mlađi od braće Šćepović igrao u Olimpijakosu, Majorki, Tereku, Muskornu, Fehervaru, Rizesporu, Buriramu te, kao što smo naveli, Omoniji i Lugu i ističu da njegovim dolaskom zatvoren prelazni rok Novog Pazara za ovo leto.

- Sada je Šćepović spreman da trese mreže u našem dresu i donese nam nove radosti. Uprava kluba je zatvorila prelazni rok sa ovim izvanrednim pojačanjem - piše u saopštenju kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading