ODJEKNULA "BOMBA" U NOVOM PAZARU: Adem Ljajić ZVANIČNO potpisao!

Autor:

Sport

14.09.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao plavo-belih.

ODJEKNULA "BOMBA" U NOVOM PAZARU: Adem Ljajić ZVANIČNO potpisao!

Foto: TWITTER

Adem Ljajić je i zvanično postao član Novog Pazara, saopštio je danas superligaš iz grada na Jošanici i pozvao navijače da sutra u 20 časova ispune stadion na promociji nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

- Pozivamo vas da sutra (petak), u 20 časova, na Gradskom stadionu dočekamo našeg Adema Ljajića. Najveće pojačanje u istoriji Novog Pazara odradiće i prvi zvanični trening sa plavo-belima - stoji u pozivnici navijačima koja je objavljena na zvaničnim nalozima kluba na društvenim mrežama.

Pre Ljajića, u Novi Pazar je nedavno stigao i Sejduba Suma, takođe nekadašnji član Partizana, pa je jasno da klub ima velike ambicije do kraja sezone u Superligi Srbije.

Foto: Starsport

Adem Ljajić u dresu reprezentacije Srbije

Novi Pazar je posle šest odigranih kola 11. sa osvojenih sedam bodova, samo bodom manje od Vojvodine, koja je na osmom mestu, poslednjem koje vodi u plej-of i ostavlja mogućnost borbe za plasman u evropska takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading