VUČIĆ UPUTIO ČESTITKU POVODOM JEVREJSKE NOVE GODINE: Naša dva naroda tokom istorije nebrojano puta svedočili o bratstvu i prijateljstvu!

Autor:

Vesti

14.09.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas, povodom jevrejske Nove godine, čestitku rabinu Jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asielu.

VUČIĆ UPUTIO ČESTITKU POVODOM JEVREJSKE NOVE GODINE: Naša dva naroda tokom istorije nebrojano puta svedočili o bratstvu i prijateljstvu!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

- Svim pripadnicima jevrejskog naroda povodom Roš-ašane i predstojećih praznika srdačno želim dobru godinu. 

Naša dva naroda su tokom istorije nebrojeno puta posvedočila neraskidive veze međusobnog prijateljstva i bratstva. Njih smo, u vremenima iskušenja, potvrđivali i zajedničkim žrtvama na oltaru pravde i istine.

Gajim duboko uverenje da ćemo zajednički, duboko nadahnuti plemenitim sećanjem na istorijsko iskustvo i sa svešću da su pripadnici jevrejskog naroda snažni nosioci istinskih vrednosti utkanih u temelje srpske kulture i evropske civilizacije, nastaviti da negujemo i snažimo naše izvanredne odnose.  

Neka vam naredna godina donese obilje svakog dobra i radosti.

ŠANA TOVA! -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (38)

Loading
Ana

14.09.2023 19:18

Vucic gleda da Srbija sa svakom drzavom ima jako prijateljstvo

Ivan

14.09.2023 19:23

Cestitke povodom jevrejske nove godine.

Tara

14.09.2023 19:27

Iskrene cestitke Jevrejskoj zajednici i u zdravlju slavili Novu godinu. Nasa dva naroda su itekako bliska i povezana.

Iva

14.09.2023 19:29

Iskrene čestitke jevrejskim prijateljima. Kroz istoriju smo zajedno prolazili kroz golgotu i moramo se državi zajedno i gledati u budućnost.