"GROBARI" NASTAVLJAJU BORBU PROTIV UPRAVE: Pred Partizan - Radnik upali u ložu stadiona i NAPRAVILI HAOS

Autor:

Sport

17.09.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radikalizovali protest!

"GROBARI" NASTAVLJAJU BORBU PROTIV UPRAVE: Pred Partizan - Radnik upali u ložu stadiona i NAPRAVILI HAOS

Foto: star sport

Fudbaleri Partizana u sedmom kolu Superlige Srbije u nedelju dočekuju Radnik (19.35), a na južnoj tribini u Humskoj neće biti najvatrenijih navijača - "grobara". Razlog je bojkot klupske uprave usled loših rezultata crno-belih u poslednje vreme. Protest je, inače, u poslednje vreme radikalozovan. "Grobari" su nedvno, uoči meča sa Nodrsjelandom u kvalifikacijama za Ligu konferencija, organizovali protestnu šetnju od centra Beograda do stadiona u Humskoj, kada su zahtevali odgovornost rukovodećih struktura.

Prvi je ručnu povukao Milorad Vučelić, dugogodišnji predsednik kluba, međutim, Miloš Vazura, generalni direktor kluba i članovi Upravnog odbora i dalje su u svojim foteljama. Ali, pred meč u nedelju im je taj luksuz donekle onemogućen. Barem kada su fotelje iz svečane lože u pitanju. Naime, "grobari" su gerilskom akcijom upali u ložu na zapadnoj tribini i noževima isekli sedeća mesta, dok su na zidovima ispisali poruke "uprava napolje". Takođe, pomenute zahteve sprejom su ostavili i na drugim sektorima u unutrašnjosti stadiona JNA.

 

 

Otaje da se vidi da li će rukovodioci FK Partizan meč gledali iz lože koja je oštećena ili sa nekog drugog mesta.

Podsetimo, "parni valjak" imaće priliku da posle mnogo vremena preskoči Crvenu zvezdu na tabeli domaćeg šampiona, pošto nakon pet odigranih mečeva ima 12 bodova, uz dve utakmice manje od večitog rivala (15 bodova).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading