NE MOŽE OČIMA DA VIDI PARTIZAN: Ivici Ilievu se smučio fudbal

Autor:

Sport

26.08.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bavim se drugim stvarima, rekao je između ostalog bivši as i sportski direktor crno-belih.

NE MOŽE OČIMA DA VIDI PARTIZAN: Ivici Ilievu se smučio fudbal

Foto: Starsport

Ivica Iliev bacao je bombe po Humskoj i dovodio brojna zvučna pojačanja Partizanu. Zbog nekih je ulazio u žučne rasprave sa svima, a branio je crno-bele i kada niko drugi nije.

Međutim, izabranici Igora Duljaja su uspeli da se smuče i svom nekadašnjem sportskom direktoru. Sve zbog katastrofalne igre i rezultata, koji su kulminirali debaklom na gostovanju Nordsjelandu u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija (5:0). I to ne samo Partizan, već ceo fudbal koji je njegov ceo život, od igračkih pa do funkcionerskih dana.

Foto: www.profimedia.rs

Nordsjeland - Partizan

- Više ne pratim, niti gledam fudbal. Tako da nemam šta da kažem povodom poraza Partizana od Nordsjelanda. Takođe, ne znam ni situaciju u klubu. Bavim se drugim stvarima i ne bih mogao ništa konkretno da kažem kad ne znam o čemu bih pričao - rekao je šokantno Iliev za Sportski žurnal, koji je pokušao da dobije njegov kometar, dok se ostalim novinarima, pa ni Republici, nije ni javio na brojne pozive i poruke.

Podsetimo, Ivica Iliev je boje Partizana branio u dva navrata, od 1997. do 2004. i u sezoni 2010/2011. Sa kcrno-belima je dva puta igrao Ligu šampiona i to u sezonama 2003/2004 i 2010/2011. Posle toga on je u novembru 2015. izabran za sportskog direktora crno-belih i tu funkciju je obavljao sve do jula prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Ilijev Juda

30.08.2023 16:24

NAVIJACIMA je od TEBE muka Judo !