SKORO PA ZA DŽABE: FK Partizan objavio cene ulaznica za meč sa Sabahom

Autor:

Sport

14.08.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karte za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, za sve sektore stadiona u Humskoj, koštaju 299 dinara. Ulaz besplatan za sve koji su gledali duel sa Radničkim.

SKORO PA ZA DŽABE: FK Partizan objavio cene ulaznica za meč sa Sabahom

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana dočekaće u četvrtak azerbejdžanski Sabah u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija u nadi da će uspeti da nadoknade zaostatak od dva gola (2:0) i da prođu u plej-of. Utakmica u Humskoj počeće u 21 čas, a iz kluba pozivaju navijače da ih podrže, što nije bio slučaj u nedelju protiv Radničkog iz Niša gde su se brzo mogli prebrojati svi koji su bili na tribinama.

Foto: FK Partizan

 

Zbog toga su crno-beli odlučili da cene ulaznica budu simbolične i da iznose 299 dinara i to za sve sektore na svim tribinama. Interesantno, svi gledaoci koji poseduju ulaznicu za  pomenutu utakmicu trećeg kola Superlige protiv Nišlija, a takvih nema puno, moći će da uz nju uđu na duel sa Sabahom.

Kako je saopšteno, na taj način FK Partizan želi da omogući najširu moguću podršku igračima i stručnom štabu u nastupajućoj utakmici, koja je od nemerljivog značaja za sve koji vole Partizan. Takođe, na istoku će, kao i nebrojeno puta do sada, biti organizovana tzv. "dečija tribina'', odnosno omogućeno prisustvo i podrška dece iz škola fudbala iz Srbije i regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading