MILOŠ BOSANČIĆ POSLE PORAZA U BAKUU: Partizanu na klupi ne pomaže ni Koperfild

Autor:

Sport

11.08.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak mislim da će crno-beli uz pun stadion proći Sabah, ponosan smo mi narod, kaže bivši fudbaler oba kluba.

MILOŠ BOSANČIĆ POSLE PORAZA U BAKUU: Partizanu na klupi ne pomaže ni Koperfild

Foto: Starsport

OPTIMISTA: Miloš Bosančić u dresu Partizana

Miloš Bosančić, svojevremeno jedna od najvećih nada domaćeg fudbala, govorio je za portal Republika nakon poraza Partizana od Sabaha (2:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija u Bakuu.

Izdanak omladinske škole crno-belih, a potom u smiraj karijere godinu dana član Sabaha, upozat je s ambicioznim projektom azerbejdžanskog kluba. 

Uprkos tome što nije gledao utakmicu, nije ga iznenadio trijumf domaćina.

- U poslednje vreme slabo pratim fudbal. Ono što znam jeste da u Sabahu dobro stoje finansijski, da su iz godine u godinu sve bolji. Nije slučajno ovo što su dobili Partizan u četvrtak. Proveo sam tamo godinu dana i znam pravac kojim su išli. Znam da ljude u klubu zanima fudbal i trude se da to rade ispravno. Rezultat iz prvog meča imaju. Da li će to potvrditi u Beogradu videćemo. Drugačiji su uslovi i klima tamo. Velika je vlaga - počinje priču Bosančić.

Međutim, veruje u bivši klub Partizan i srpski inat.

- Znam da je Partizan veliki klub koji iza sebe ima armiju navijača. Kontam da će da se saberu u narednom perodu. Poznajem naš mentalitet i Partizanov i sramota je da ispadnu od kluba kakav je Sabah. To bi bilo ispod časti. Mi smo ponosan narod. S druge strane, činjenica je da je fudbal svuda popularan i da svi žele da naprave rezultat. Verujem da će Partizan napuniti stadion i proći dalje uz pomoć navijača. Rezultat 2:0 je najgori jer je sve u igri - dodaje poznati vezni fudbaler, bivši mladi reprezentativac Srbije i član Crvene zvezde.

Usled zdravstvenih problema u poslednje vreme priznaje da slabije prati domaći fudbal. Ali je siguran da promena trenera ne bi donela nikakav boljitak trenutno u Humskoj.

- Pomalo pogledam hajlajtse utakmica. Ispao sam iz ritma zbog zdravstvenih problema. Kakva je trenutno situacija u klubu, mislim da promena trenera ništa ne bi donela. Ne bi pomogao ni Dejvid Koperfild, a kamoli Saša Ilić. Treba mnogo kockica da se poklopi da bi Partizanu bilo bolje - zaključio je Miloš Bosančić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
IDIOTI oko PARTIZAN

11.08.2023 16:05

DOK JE OVA ,,UPRAVA" BOLJITKA NEMA !

Jes hau nou

11.08.2023 22:21

Me gde ćete proći pa Voždovac ne bi prošli