ŠOK PREOKRET! Porodica saopštila da je maloletna reperka PREMINULA, ona se oglasila 24 sata kasnije!

Autor:

Zabava

11.08.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada reperka se oglasila nakon navoda da su njen brat i ona preminuli!

ŠOK PREOKRET! Porodica saopštila da je maloletna reperka PREMINULA, ona se oglasila 24 sata kasnije!

Foto: Instagram/Lil Tay

Lil Tej

Lil Tej (14), influenserka i reperka oglasila se da je živa, više od 24 sata nakon što je na njenom Instagram profilu neko izdao zvanično saopštenje da su njen brat Džejson Tian i ona "neočekivano" umrli.

- Želim da jasno stavim do znanja da smo moj brat i ja bezbedni i živi, ali sam potpuno slomljenog srca i borim se da nađem prave reči da izgovorim - rekla je Lil Tej danas za TMZ, nakon više od 24 sata nakon što su se prvi put pojavile vesti o njenoj navodnoj smrti.

Republika

Foto: Instagram/Lil Tay

 

- Bila su to veoma traumatična 24 sata. Juče sam ceo dan bio bombardovana beskrajnim srceparajućim i plačnim telefonskim pozivima voljenih osoba dok sam pokušavala da sredim ovaj nered - dodala je ona za tamošnje medije.

Podsetimo, nakon saopštenja da je umrla, oglasio se njen otac Kristofer Houp, koji je odbio da kaže da li je njegova ćerka i dalje. Sličnu stvar je izjavio i njen bivši menadžer Heri Ceng

- Uzimajući u obzir kompleksnost situacije, nisam u stanju da definitivno potvrdim ili odbacim legitimnost izjave koju je dala porodica - izjavio je bivši menadžer za "Insajder" pre nego što se Lil Tej oglasila.

Republika

Foto: Instagram/Lil Tay

 

Lil Tej, koja je bila poreklom iz Kanade, ali se preselila u Los Anđeles, stekla je viralnu slavu na Jutjubu i društvenim mrežama nakon što je počela da postavlja video snimke 2017. godine sa samo devet godina. Njeni kontroverzni video snimci prikazivali su je kako psuje, vređa ljude, baca gomile novca, pa čak i počinje tuče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading