"UBIJENA JER JE PRIJAVILA NASILJE" Poznate ličnosti širom regiona tuguju za suprugom UBICE iz Gradačca!

Autor:

Zabava

11.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge javne ličnosti su se oglasile na svojim profilima na društvenim mrežama!

"UBIJENA JER JE PRIJAVILA NASILJE" Poznate ličnosti širom regiona tuguju za suprugom UBICE iz Gradačca!

Foto: Instagram/iron_bb24

Nizima Hećimović, Nermin Sulejmanović

U krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, ubice iz Gradačca, ubijeno je tri osobe, a tri su ranjene, potvrđeno je zvanično iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona. On je ubio svoju suprugu, koju je nakadno izvređao u "lajv" uključenju na društvenoj mreži Instagram.

Na društvenoj mreži Instagram, na profilu jedne organizacije osvanula je umrlica posvećena njoj.

Republika

Foto: Instagram/iron_bb24,

Ubica sa ćerkom i detetom

- Žena, supruga, majka. Ubijena jer je prijavila nasilje! Gradačac, 11.08.2023. Ožalošćeni: Građanke i građani Bosne i Hercegovine.

Umrlicu su podelile mnogobrojne poznate ličnosti iz regiona, među prvima reperi Mihajlo Veruović Vojaž, Vuk Mob, Igor Panić Nući, kao i pevačica Vesna Đogani i pevačica i bivša zadrugarka Olja Bajrami.

Podsećamo, u Gradačcu je ranjen D. O. (23) koji je dovezen na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju gde je pokušana reanimacija, ali je ovaj pacijent preminuo. N. P. ima povrede donjih ekstremiteta i i smešten je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju.

Na UKC Tuzla dovezena je i žena incijala L. O. (54) koja ima prostrelne ranu grudnog koša i trbuha. Ona je prvo zbrinuta na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a potom je prebačena u operacionu salu. Iz Tužilaštva TK potvrdili su da su svi ubijeni i ranjeni punoletne osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading