SRBIN MENJA SRBINA! Lacio ekspresno našao ZAMENU za Sergeja!

Autor:

Sport

19.08.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi "orao" stiže na Olimpiko.

SRBIN MENJA SRBINA! Lacio ekspresno našao ZAMENU za Sergeja!

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

Iako je novopečeni srpski reprezentativac i prvotimac Udinezea Lazar Samardžić nedavno bio pred prelaskom u Inter, taj transfer je propao.

Razlog tome bilo je mimoilaženje tokom pregovora između Lazarovog oca i predstavnika milanskog giganta. Prema pisanju italijanskih medija, pomenuti fudbaler bi ovog leta ipak mogao da promeni sredinu, jer je za njegove usluge zainteresovan rimski Lacio.

Nebesko-plavi su pokazali želju da angažuju momka rođenog u Berlinu, pa su, kako se navodi, spremili ponudu sličnu kao Inter. Preciznije, klub iz "večnog grada" je na adresu Udinezea poslao novčanu ponudu i hrvatskog fudbalera Tomu Bašića, koji je procenjen na 6.000.000 evropskih novčanica.

Takva ideja se dopada i čelnicima ekipe iz Udina, jer će dobiti naslednika za odlazećeg Srbina u veznom redu. Ostaje da se vidi kolika će biti novčana ponuda. Podsetimo, Inter je ponudio 16.000.000 evra i Đovanija Fabijana.

 

 

Nasuprot tome, uvek dobro obavešteni Đanluka Di Marcio prenosi da Lacio u Samardžiću vidi pravog naslednika za odlazećeg Sergeja Milinkovića-Savića, pošto je još jedan srpski reprezentativac nedavno pojačao Al Hilal iz Saudijske Arabije.

Sa druge strane, ako Lazar reši da pojača Rimljane, ove sezone će uz takmičenje u Seriji A igrati i Ligu šampiona, koju su nebesko-plavi izborili u prošlom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading