ŽELE DA PIJU: Fudbaleri neće u Saudijsku Arabiju zbog alkohola!

Autor:

Sport

20.07.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije je jedna od glavnih fudbalskih priča.

ŽELE DA PIJU: Fudbaleri neće u Saudijsku Arabiju zbog alkohola!

Foto: ST/N. Mutić

Sergej Milinković-Savić

Jedna od najvećih letnjih saga je nedavno okončana, a Sergej Milinković Savić, legenda Lacija, je odlučio da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, tačnije u ekipi Al Hilala.

Iako je prethodnih godina naš vezista povezivan sa brojnim velikanima Starog kontinenta, do transfera nije došlo, a reprezentativac Srbije će naredne tri sezone igrati u velikanu iz Saudijske Arabije, koji je za transfer izdvojio 40 miliona evra, uz još oko 100 za platu našeg igrača u naredne tri godine.

Na taj način se pridružio brojnim fudbalskim zvezdama, koji su već otišli u ovu zemlju. Prvi je korak povukao Kristijano Ronaldo, a za njim su isto učinili i Karim Benzema, Bobi Firmino, Ngolo Kante, Marcelo Brozović, ali i mnogi drugi.

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković Savić u dresu Lacija

Ono što je mnoge zanimalo jeste kako će se ovi igrači priviknuti na velike kulturološke razlike u odnosu na Evropu, kao i na stroge zakone. Ipak, čini se da su klubovi napravili da sve bude kako treba, pošto će fudbaleri, zajedno sa svojim porodicama živeti na drugom mestu.

U pitanju je Bahrein, ostrvska država u Persijskom zalivu, koja je od većine najbogatijih saudijskih klubova udaljena nekih stotinak kilometara, pa igračima neće biti problem da tako putuje na utakmice i treninge, verovatno i helikopterom.

U Bahreinu važe daleko blaži i slobodniji zakoni nego u ostalim konzervativnim državama na Arabijskom poluostrvu, a takođe u Bahreinu ima restorana i  noćnih klubova pa život umnogome podseća na onaj u Evropi. Ako je verovati Dejli Mejlu, ništa od odlaska SMS-a u Saudijsku Arabiju, već će naš as verovatno živeti u Bahreinu, dok će samo zbog fudbalskih obaveza prelaziti u susednu zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading