DIRLJIVO: Sergej Milinković Savić se OPROSTIO od Lacija! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.07.2023

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle osam godina je došlo vreme za selidbu iz Rima.

DIRLJIVO: Sergej Milinković Savić se OPROSTIO od Lacija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Jedna od najvećih letnjih saga je nedavno okončana, a Sergej Milinković Savić, legenda Lacija, je odlučio da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, tačnije u ekipi Al Hilala.

Iako je prethodnih godina naš vezista povezivan sa brojnim velikanima Starog kontinenta, do transfera nije došlo, a reprezentativac Srbije će naredne tri sezone igrati u velikanu iz Saudijske Arabije, koji je za transfer izdvojio 40 miliona evra, uz još oko 100 za platu našeg igrača u naredne tri godine.

Sada je došlo vreme da se oprosti od navijača, a Sergej je to učinio na dirljiv način.

Bilo je to osam divnih godina i uvek ću vas nositi u srcu. Vidimo se uskoro i šaljem vam veliki zagrljaj. Vaš komandant - rekao je Sergej Milinković Savić.

Milinković-Savić će u novom klubu igrati sa Rubenom Nevešom i Kaliduom Kulibalijem, koji su pre nekoliko nedelja stigli u Al Hilal, dok će ih sa klupe prevoditi Žorž Žesus. Inače, ovaj klub je prošle sezone osvojio treće mesto u Profesionalnoj ligi Saudijske Arabije

Milinković-Savić (28) je u mlađim kategorijama igrao za Sporting, Gracer i Vojvodinu. On je sezonu 2014/2015. proveo u Genku, a onda je pojačao Lacio, gde je igrao punih osam godina.

Podsetimo, još jedan Srbin je želja Al Hilala, a u pitanju je Aleksandar Mitrović. Ipak, Fulam ne želi da pusti svog golgetera, a u narednim danima treba očekivati rasplet ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading