POVREĐENA TRUDNICA, ČOVEKU DRVO PALO NA GLAVU! Do ponoći Hitna pomoć intervenisala 70 puta

Autor:

Hronika

20.07.2023

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hronični pacijenti su se javljali sa tegobama, ali znatno manje nego prethodnih dana

POVREĐENA TRUDNICA, ČOVEKU DRVO PALO NA GLAVU! Do ponoći Hitna pomoć intervenisala 70 puta

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć

Superćelijska oluja sinoć je napravila haos u Beogradu, a iz Hitne službe su za medije potvrdili da niko nije nastradao, i da niko od povređenih ljudi nije zadobio teške traume.

 - Na jednog čoveka je palo drvo, takođe je povređena i jedna trudnica. Oba pacijenta su brzo hospitalizovana i utvrđeno je da imaju lakše povrede. Naše službe su do ponoći intervenisale 70 puta, a ukupno tokom noći 93 što je manje od proseka za ovaj period godine - rekli su za "Blic" iz Hitne službe.

Dodaju da su se hronični pacijenti javljali sa tegobama, ali znatno manje nego prethodnih dana.

Podsetimo, sinoć je nešto pre 20 časova snažno grmljavinsko nevreme zahvatilo Beograd, a olujni vetar praćen je orkanskim vetrom koji je nosio sve pred sobom.

Nevreme je napravilo haos i izazvalo velike štete širom zemlje, a spasioci MUP imali su pune ruke posla: tokom večeri spsili su više od deset osoba.

Upozorenje za Srbiju

 - Naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom koje je zahvatilo Bačku, Srem, zapadnu i jugozapadni Srbiju, kao i područje Šumadije, tokom jutra premeštaće se dalje na istok - stoji u vremenskoj prognozi RHMZ.

Podsećamo, nezapamćena superćelijska oluja postigla je da u samo desetak minuta, nebo nad Beogradom se skroz promenilo, kao da je neko samo namakao zastor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading