PROBLEM U ITALIJI: Samardžić ostaje bez TRANSFERA KARIJERE?

Autor:

Sport

10.08.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O reprezentativcu Srbije bruje čitavi Apenini.

PROBLEM U ITALIJI: Samardžić ostaje bez TRANSFERA KARIJERE?

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Lazar Samardžić dogovorio je sve uslove sa milanskim Interom, brojni mediji sa "čizme" su preneli da je čitav posao završen, međutim, do potpisa ugovora i dalje nije došlo.

Iako je već pre desetak dana najavljen kao novi igrač crno-plavih, novopečeni reprezentativac Srbije je i dalje igrač Udinezea, međutim, kako prenose mediji sa Apenina, do transfera će ipak doći, pa nema previše razloga za zabrinutost.

Kako javlja poznati italijanski novinar Daniele Vitielo, Samardžić je odlučio da sačeka da u Milano pristignu njegov agent i otac, a nakon toga će potpisati petogodišnji ugovor sa ekipom koja je prošle sezone igrala finale Lige šampiona, gde je poražena od Mančester sitija.

Foto: Profimedia

Lazar Samardžić u dresu Udinezea

Podsetimo, 21-godišnji reprezentativac Srbije će, ako sve dobro prođe, preći u Inter za 16 miliona evropskih novčanica.

Osim Udinezea, Samardžić je igrao i u Herti, odnosno Red Bul Lajpcigu.

Samardžić će, ukoliko pojača tim Simonea Inzagija, postati novi Srbin u dresu milanskog velikana, nakon Dejana Stankovića, Vladimira Jugovića, Siniše Mihailovića, Nemanje Vidića, Adema Ljajića, Zdravka Kuzmanovića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading