DETONACIJA! Tresu se Apenini - Fabricio Romano POTVRDIO: Srbin ima NOVI KLUB!

Autor:

Sport

01.08.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki transfer reprezentativca naše zemlje.

DETONACIJA! Tresu se Apenini - Fabricio Romano POTVRDIO: Srbin ima NOVI KLUB!

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić i Lazar Samardžić

Fudbaler Udinezea i srpski reprezentativac Lazar Samardžić nalazi se na korak od prelaska u Inter, tvrdi poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

On navodi da bi transfer trebalo da bude završen do kraja nedelje, pošto će se predstavnici dva kluba uskoro sastati i objaviti detalje ugovora.

Romano ističe da će Udineze dobiti obeštećenje od 15 miliona evra za srpskog fudbalera, a Inter će u klub iz Udina poslati i Đovanija Fabijana.

 

 

Samardžić je sa klubom iz Milana dogovorio petogodišnji ugovor. On je u Udineze stigao pre dve godine iz Lajpciga, a pre toga je igrao za Hertu.

Samardžić je prošao sve omladinske selekcije Nemačke, a ove godine prihvatio je ponudu selektora Srbije Dragana Stojkovića da zaigra za A tim "orlova".

On je za selekciju Srbije nastupio na dve utakmice.

Što se tiče karijere u Seriji A Lazar Samardžić odigrao je 63 utakmice za Udineze na kojima je postigao i namestio po sedam pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading