ZBOG OVIH SCENA NATAŠA ŠAVIJA ZGRĆE NOVAC: Starleta srušila internet sadržajem za odrasle, muškarci dolaze po JOŠ!

Autor:

Zabava

19.08.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj eksplicitni snimak Nataše Šavije obišao je internet, ovo samo ona može da smisli!

ZBOG OVIH SCENA NATAŠA ŠAVIJA ZGRĆE NOVAC: Starleta srušila internet sadržajem za odrasle, muškarci dolaze po JOŠ!

Foto: Instagram/Nataša Šavija

Starleta Nataša Šavija, koju je pre nekoliko meseci brutalno pretukao bivši zadrugar Stefan Karić, sada se nakon svih operacija oporavlja, ali i radi, pa je od jednog seksi snimka zaradila 3.500 evra!
 

Naime, snimak na kom starleta prostire veš i pozira u donjem vešu, izazvao je veliku pažnju i burne reakcije javnosti, pa su jedni kritikovali Šaviju zbog provokativnog sadržaja, dok su drugi tražili još.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

 

Ona je donedavno bila u agoniji zbog povreda koje joj je Karić naneo na licu, pa nije mogla da se snima jer je bila u podlivima.


- Dugo nisam mogla da se snimam i fotografišem za Onlyfans jer ne izgledam lepo zbog povrede. Lice mi je unakaženo, niko neće da plati da me gleda ovakvu, s modricama i podlivima. Nisam ništa zarađivala dok rane nisu zacelile, a sada mogu da raširim veš i uzmem 3.500 evra. Oporavljam se i gledam da što pre počnem da zarađujem kao nekada, kao što sam pre svega što me zadesilo - rekla je nedavno Šavija.
Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

 

Sada je ponovo aktivna na društvenim mrežama, gde neretko obraduje pratioce baš ovakvim sadržajem i zbog toga je (uglavnom) muškarci obasipaju komplimentima, a mnogi komentarišu da starleta nikada nije izgledala bolje. 

Zbog ovih scena Šavija zgrće novac, a pažnje definitivno ima na pretek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading