PRETUČENU STARLETU OPERACIJE KOŠTALE 8000 EVRA: Ovo su nikad viđeni snimci Nataše Šavije!

Autor:

Zabava

05.08.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Nataša Šavija izgledala pre operacija!

PRETUČENU STARLETU OPERACIJE KOŠTALE 8000 EVRA: Ovo su nikad viđeni snimci Nataše Šavije!

Foto: Instagram.com

Starleta Nataša Šavija važi za jednu od najatraktivnijih žena na našoj estradi, a pažnju privukla je pojavljivanjem u rijalitiju "Parovi", gde su je odmah zapazili.

Ona se pre tri godine podvrgla nizu estetskih intervencija, imala je nekoliko zahvata, koji su je navodno koštali oko 8.000 evra.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

 

- Sada sam prvi put radila grudi, iako su svi mislili da sam imala već silikone, ali ja sam to znala dobro da “nabudžim” push up grudnjacima i umecima. Nisam preterala naravno, volim taj svoj prirodan izgled koji negujem, pa je i veličina u skladu sa tim. Vrlo sam malo korigovala nos, isto nešto što mi je smetalo, kao i malo podigla obrve nitima, a ta intervencija je kao kad odete na kozmetički tretman. Prosto volim da radim na sebi u svakom smislu, pa i u ovom, ali naravno sve sa merom i dobrim proračunom - rekla je Šavija tada.

Starleta je sada prezadovoljna svojim izgledom, a na Instagramu su osvanule fotografija i snimci Nataše, dok još nije uvećala grudi. Jedni smatraju da je Šavija tada mnogo lepše izgledala, dok drugi misle da je starleta sve korigovala sa ukusom i merom, te da uopšte nije preterala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading