UGRAĐENE JOJ TITANIJUMSKE PLOČICE! Evo kako Šavija izgleda nakon rekonstrukcije lica! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

26.07.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno pretučena starleta i dalje ima podlive na licu

UGRAĐENE JOJ TITANIJUMSKE PLOČICE! Evo kako Šavija izgleda nakon rekonstrukcije lica! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Brutalno pretučena starleta Nataša Šavija je početkom maja zadobila teške telesne povrede, nakon čega je imala operaciju, a nedavno je imala i drugu. Ugrađene su joj titanijumske pločice na mestu gde je nekada bila jagodična kost.

Republika

Foto: ATA Images

Nataša Šavija

Šavija je održala "lajv" na društvenoj mreži TikTok i pokazala kako izgleda nakon zahvata koji joj je urađen na licu.

Nedavno se oglasila i putem Instagrama, gde je objasnila šta su joj sve lekari radili kako bi joj vratili stari izgled.

- Ja sam dobro,nemam bolove,bolje sam i psihički i fizički,ali ipak treba vreme..Operisana sam pre nedelju dana,ugrađeno mi je nekoliko pločica,šrafova itd,da spoje prelome, a osim smrskane jagodične kosti,imaju i dva preloma kod slepoočnice, što se vidi na rengenskom snimku (svaki put saznam nešto novo jezivo), premešteno je tkivo iznad desni da nadopuni onu rupu ispod oka,oko vraćeno na mesto (eto saznala sam i da mi je oko bilo upadnuto,osim što je kapak bio spušten) i nadam se da ce sve biti kao pre i bez ponovnih komplikacija i operacija. Jako je mučno i još kad znate da nečijom krivicom,namerno prouzrokovano,prolazite kroz sve to - rekla je Šavija, pa dodala:

- I ako bude trebalo još intervencija(ne daj Bože),ta da se radi,desilo se,nema nazad,samo napred,samo da se spusti ova pršina,umorna sam više. Uglavnom,operacija je trajala oko tri i po sata i dva dana posle toga sam bila u užasnom stanju od anestezije. Ovo nije smelo da se desi da čovek čoveka dovede do ovoga, iz hira,frustracija.čega god.. Za takve stvari se ide kod psihijatra,na terapije.. Bez lažne patetike,toliko je sve bilo grozno,da mi je ono što sam mogla da umrem od sepse najmanje zabrinjavajuće. Čak sam u nekim momentima pomišljala 'bolje da nisam ni išla da saniram to i da je tad prestalo mučenje'.Ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela,najiskrenije. Eto,koga interesuje,sve novo nepoznato sam ispričala,nema više šta,tako da molim sve da mi se to više ne pominje. Želim da se fokusiram na lepe stvari. Hvala na razumevanju - napisala je Šavija na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nataša Šavija

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

ASTRA Akcija protiv trgovine ženama - SOS telefon 011 785-0000, 065 3347-817, dostupan 24h Evropski broj za nestalu decu 116-000

Incest trauma centar - SOS telefon 011 3441-737, 011 3861-332, dostupan 24h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading