AU, KAKVO UMETNIČKO DELO: Delije iz Republike Srpske oslikale Mihin mural

Autor:

Sport

11.08.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Zvezde iz Bileće kažu da je to najmanje što su mogli da urade za legendu.

AU, KAKVO UMETNIČKO DELO: Delije iz Republike Srpske oslikale Mihin mural

Foto: Starsport

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović dobio je mural u Bileći.

Navijači Crvene zvezde iz tog grada u Republici Srpskoj oslikali su na jednom zidu prelepo umetničko delo u znak zahvalnosti za sve što je slavni Miha uradio u crveno-belom dresu. Kako navode u poruci na društvenim mrežama, to je najmanje što su mogli da urade za slavnog sunarodnika.

 

https://www.instagram.com/p/CvvEl1pLdWW/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Delije pamte njegov gol protiv Bajerna iz Minhena u polufinalu Kupa šampiona, a upravo su taj momenat i trenuci slavlja na Marakani poslužili Delijama iz Bileće kao motiv. Takođe, nezanemarljiv doprinos Miha je imao u meču za titulu u Bariju golom u penal seriji, a blistao je i u Tokiju u finalnom meču Interkontinentalnog kupa protiv čileanskog Kola Kola.

Nekadašnji srpski trener Siniša Mihajlović preminuo je sredinom decembra 2022. u 54. godini života posle duge i teške borbe sa leukemijom. Njegova bitka sa opakom bolešću trajala je od 2019. 

Osim Zvezde, u igračkoj karijeri nastupao je i za rodno Borovo, Vojvodinu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, dok je s klupe predvodio Bolonju, Kataniju, Fjorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, a bio je i selektor Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading