KONAČNO DOLIJAO PEDOFIL S PLAŽE: Srbi upozoravali na MANIJAKA koji je slikao decu u Nei Poriju, grčki spasiocu mu napravili SAČEKUŠU!

Autor:

Vesti

11.08.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlog leta u Nea Kalikratiji, državljanin Srbije je uhvatio manijaka koji je snimao dečake i devojčice podvodnom kamerom. Među ostalim snimcima našao je snimak svoje ćerke i žene.

KONAČNO DOLIJAO PEDOFIL S PLAŽE: Srbi upozoravali na MANIJAKA koji je slikao decu u Nei Poriju, grčki spasiocu mu napravili SAČEKUŠU!

Foto: Printscreen Facebook

Pedofil koji je slikao malu decu po plaži u Nei Poriju uhapšen je danas, objavila je jedna Srpkinja u Fejsbuk grupi "Grčka uživo".

- Nei Pori, plaža. Zahvaljujući momku spasiocu priveden pedofil koji je slikao malu decu po plaži. Svaka čast momku na brzoj i efikasnoj reakciji - navodi se u njenoj objavi.

U ovoj grupi koja okuplja ljubitelje Grčke roditelji su upozoravani da ne dopuštaju da im deca budu golišava na plažama.

- Decu na plažama pedofili najčešće snimaju mobilnim telefonom. Međutim koriste i druge sprave. Recimo, običan ključ od automobila u koji je integrisana mala kamera, ručne satove sa kamerom, knjige. Čak i kamerice koje se nalaze u ramu najobičnijih naočara za sunce - navela je administratorka grupe "Grčka info" pre nekoliko dana.

Dodala je i i da predatori koriste i hemijske olovke s ugrađenom jakom kamerom koje imaju i USB i mikro karticu.

- Prošlog leta u jednoj susednoj zemlji uhapšena su dvojica stranih državljana koja su snimala golu decu kamerom koju su držali u frižideru za plažu! Teško ih je prepoznati jer često su to muškarci (pa čak i žene) koji na plažu dolaze sa svojim porodicama od kojih skrivaju svoje bolesne nagone - upozorila je ona.

Naglasila je da slobodnim izlaganjem genitalijama dece roditelji omogućavaju pedofilima da prodaju snimke i time zarađuju ogromne sume.

- Nije samo pitanje direktna zaštita dece koja se nalaze na slikama i snimcima, ti materijali predstavljaju ogromno tržište, kom se mora iseći dotok sveže krvi. Roditelji moraju biti informisani! Prošlog leta u Nea Kalikratiji, naš turista je uhvatio manijaka koji je snimao dečake i devojčice podvodnom kamerom. Među ostalim snimcima našao je snimak svoje ćerke i žene - navela je administratorka stranice "Grčka info".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading